BASKETBOL

Ergin Ataman Real Madrid maçının tekrarını istiyor

Euroleague'de 2 sayı farkla Real Madrid'e yenilen Anadolu Efes'in koçu Ataman, kural ihlali gerekçesiyle maçın tekrarını talep etti.

Ergin Ataman Real Madrid maçının tekrarını istiyor

Euroleague’in 11. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’e 84-82’lik skorla mağlup oldu.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kaybedilen Real Madrid maçında hakem hatası olduğunu ve maçın tekrar edilmesi için EuroLeague yönetimine başvuracaklarını söyledi.

"BU GECE TEKRAR ŞAMPİYON OLMAYA ADAY OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"

Real Madrid maçı hakkında konuşan Ataman, ''Bu gece bir kez daha EuroLeague'de şampiyon olmayada aday olduğumuzu gösterdik. Tüm maç boyunca biz önde götürdük. Tüm maç biz öndeydik, bir kere öne geçtiler. Onda da kazandılar.''sözlerini kullandı.

''HAKEMLER HATA YAPTI''

Maçta kural hatası olduğunu belirten Ergin Ataman, ''Bence hakem, maçın son anlarında kural hatası yaptı. Teknik faulün ardından kalan süreden devam etmesi gerekiyordu, 14 saniyeden devam etti. Biz itiraz ettik ancak itirazlarımıza cevap vermediler. Bu konuda hakemlerin hata yaptığını düşünüyorum. EuroLeague ile konuşup maçın tekrarını isteyeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Anadolu Efes Real Madrid'i elinden kaçırdı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER