MİLLİ TAKIM

Emre Mor kimdir fakir mahalledeki yeni yıldız

Emre Mor bir anda Türkiye'nin yıldızı oldu. Karadağ maçında dikkat çeken Emre Mor kimdir ? Babası hapiste olan Emre Mor hangi takımda ve kaç yaşında?

Emre Mor kimdir fakir mahalledeki yeni yıldız

Türkiye-Karadağ maçında ortaya koyduğu performansla izleyenleri büyüleyen Emre Mor'un hayat hikayesi bir hayli ilginç. Fakir mahalle çocuğu olan Emre Mor'un babası ise hapiste. Peki kimdir yeni yıldız adayı Emre Mor hayat hikayesinde neler var. İşte Emre Mor hakkında merak edilenler;

Emre Mor'un 2013 yılında antrenman sırasında ayağını kırdı. Emre Mor için bu dönüm noktası oldu. “Bir daha futbol oynayamayacağım” korkusuyla kendisini daha güçlü hale getirmesi gerektiğini anladı. Güçlenmek için ayaklarına 2.5 kiloluk demirler bağlayarak yürümeye başladı. Aylarca bu şekilde devam etti.

Emre Mor Türkiye Karadağ maçındaki performansı ile bir anda gündem oldu. Milli takımın genç yeteneği instagram hesabına Fatih Terim ile bu kareyi koymuş.

FAKİR MAHALLESİNDEN OTOBÜSLE ANTREMANA

Emre Mor Kopenhag’da fakir bir mahallede ailesiyle yaşıyor. Antrenmanlara belediye otobüsüyle gidip geliyor.

En büyük hobisi facebook ve instagram. Bunun dışında baba gibi gördüğü menajeri Muzzi Özcan ile yemeklere gitmekten büyük keyif alıyor. Et ve makarna hayranı. Bu ikili onun vazgeçilmezi.

EMRE MOR'UN BABASI NİYE HAPİSTE?

Emer Mor'un babası Kopenhag’da restaurant işletiyordu. Bir trafik kazası sonrası yaralanmaya sebebiyet vermekten ve sigortasız araç kullanmaktan dolayı 4 ay hapis cezası aldı. Önümüzdeki ay tahliye olacak. Emre’nin şu an gözü, kulağı babasından gelecek haberde.

BOYNUNDAKİ MUSKA EN BÜYÜK UĞURU

Emre Mor’un maçlardaki en büyük ritüeli boynunda taşıdığı muskası. İçinde Kuran’dan bir ayet olan muskayı her maç öncesi ve sonrası üç kez öperek alnına koyuyor. Bunu mutlaka yapıyor. Çünkü, bu onun uğuruna inandığı en büyük manevi güç.

TÜRKÇEYİ ANLIYOR AMA KONUŞAMIYOR

Emre Mor sessiz, sakin bir yapıya sahip. Yakınlarına göre 18 yaşında ama küçük bir çocuktan farksız. En önemli özelliği disiplini. Antrenmana ilk o geliyor, en son o çıkıyor. Bu hiç değişmiyor. Türkçe’yi anlıyor, ancak konuşamıyor. Bu eksiğini gidermek için çalışıyor.

TEZAHÜRATLAR SONRASI AĞLADI

İlk kez Karadağ karşısında ay yıldızlı formayı terletiyor. Tek devre oynuyor ama herkesi mest ediyor. Antalya’daki karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte tribünlerden gelen “Emre Mor” tezahüratları sonrası oldukça duygulanıyor ve ağlıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER