FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu'ndan takım arkadaşlarına nasihat

Emre Belözoğlu, Kayserispor yenilgisinin ardından artı ve eksileri ortaya serip, şampiyonluk inancını ve olması gerekeni işaret etti: Daha fazla heyecan daha fazla coşku...

Emre Belözoğlu'ndan takım arkadaşlarına nasihat

Fenerbahçe’de Kayserispor yenilgisiyle hem liderlik şansı kaçtı hem de sezonun en kritik yenilgilerinden biri alındı. Süper Lig’de 10. hafta geride kalırken sarı-lacivertli takımın 3 yenilgi alması karamsar bir hava estirse de kaptan Emre Belözoğlu, arkadaşlarına bu konuda umutsuz olmamalarını istedi.

Kayserispor yenilgisinin ardından takım arkadaşlarıyla bilhassa konuşan Emre, hem geleceğe dair umutlu konuştu hem de bazı eleştiriler getirdi.

'Her an her duruma refleks göstermeliyiz' 
Özellikle maç içlerinde hem saha içinde hem de kenarda yedek kulübesinde daha fazla coşku ve heyecanın olmasını isteyen tecrübeli futbolcunun, “Her an, her dakika oyun içinde kalmalıyız. Her an her duruma refleks göstermeliyiz. Öne geçtiğimizde de geriye düştüğümüzde de, takım halinde bütün ve coşkulu olmalıyız” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Önemli uyarılar 
Hakem hatalarının ya da rakiplerin müdahalelerine karşın takım halinde birlik içinde tek sesle hareket etmeleri gerektiğinin de altını çizen 39 yaşındaki oyuncu, sezonun henüz bitmediğini de kaydetti. Maç içerisinde de sık sık arkadaşlarını uyaran ve daha hareketli olmalarını isteyen Emre Belözoğlu, soyunma odasına gittiklerinde de her fırsatta bu konuyu dile getirdi.

'Daha çok erken' 
10. haftanın çok erken olduğunu da vurgulayan Emre Belözoğlu, buna karşın böylesi yenilgilerin zararlı olacağını ve liderliğin elde edilebileceği haftada kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini aktardı. Her şeye rağmen arkadaşlarına inandığını anlatan başarılı isim, sezon sonunda tek beklentisinin şampiyonluk olduğunu daha yüksek sesle dile getirdi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER