GALATASARAY

Radamel Falcao sessizliğini bozdu

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'dan bomba gibi bir itiraf geldi. Kolombiyalı golcü, "Ben de çok üzülüyorum, bir an önce hazır olmayı ve sahada olmayı istiyorum" dedi. Öte yandan Falcao'nun durumu, Kolombiya basınında geniş yer buldu. İşte tüm detaylar...

Radamel Falcao sessizliğini bozdu - Sayfa 1

Aşil tendonundaki sakatlığı devam eden Radamel Falcao, dünkü idmanda fizyoterapist eşliğinde yine takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim, antrenmanın bir bölümünde Kolombiyalı oyuncu ile bir araya geldi.

Radamel Falcao sessizliğini bozdu - Sayfa 2

Terim, Kolombiyalı oyuncunun durumuyla ilgili özel bir görüşme yaparken bu buluşma kulüp tarafından paylaşıldı.

Terim'in Falcao ile yaptığı görüşmede sakatlığının son durumuyla ilgili bilgi aldığı ve bir an önce takımda görmeyi arzu ettiğini ilettiği bildirildi.

Radamel Falcao sessizliğini bozdu - Sayfa 3

FALCAO SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Falcao'nun da "Takım arkadaşlarımdan ayrı kaldığım için ben de çok üzülüyorum. Ancak sakatlığım ciddi bir yerde bulunuyor. Tam iyileşmeden oynarsam büyük bir risk almış olurum. Durumum daha da kötüye gidebilir...

Radamel Falcao sessizliğini bozdu - Sayfa 4

O nedenle şimdiye kadar oynamadım. Ama her geçen gün daha iyi hissediyorum. Rize maçında sahada olmayı umuyorum. En kötü Real Madrid deplasmanında sahada olacağım” sözünü verdiği belirtildi.