BASKETBOL

Efsane üçlünün çok ilginç sırrı

Michael Jordan ve Scottie Pippen ile, 90'ların ikinci yarısında takıma katılan Dennis Rodman'ın hiç konuşmadığı ortaya çıktı.

Efsane üçlünün çok ilginç sırrı
Bir dönem NBA'i kasıp kavuran Chicago Bulls'un iki ası, Michael Jordan ve Scottie Pippen ile, 90'ların ikinci yarısında takıma katılan Dennis Rodman'ın hiç konuşmadığı ortaya çıktı.
 
 Deneme

90'lı yıllarda NBA'e hakim olan Chicago Bulls hanedanının iki ası Michael Jordan ve Scottie Pippen idi. Bu ikiliye 1995 yılında dahil olan ligin ribaunt krallarından Dennis Rodman ise, en iyi yaptığı iş olan ribaunt ve savunmasıyla katkı verdi.

Aykırı yaşam tarzıyla da bilinen ve bunu hem saha içinde hem de saha dışında sıkça sergilemekten kaçınmayan Rodman, Bulls formasıyla geçirdiği günlerle ilgili olarak yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Efsane oyuncu, Chicago Bulls takımında geçirdiği üç sezon boyunca, saha içinde maç gereği yapılan konuşmalar haricinde Pippen ve Jordan ile hiç konuşmadığını söyledi.

"Benim oradaki görevim maç kazanmaktı. İnsanlarla konuşmak değil..." diyen eski ribaunt kralı, "Fakat bugün Scottie (Pippen) ile muhabbetimiz gayet iyi. İkimiz de daha yaşlıyız, daha akıllıyız" şeklinde konuştu.

Bu üçlüyü yakından tanıyanlar ise Rodman'ın sözlerine pek şaşırmış gözükmüyor. Rodman'ın anormal görünümü ve tavırları, Michael Jordan'ın insanlara mesafeli tavrı, Pippen'ın ise takımdaki ikinci adamlık rolünü zaman zaman kompleks haline getirmesi, bu üçlü arasındaki ilişkinin de haliyle garip olmasını normal kılıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER