BASKETBOL

Dwyane Wade faturayı kesti

NBA'de Miami Heat, adını konferans finaline yazdırarak rakibini beklemeye başladı.

Dwyane Wade faturayı kesti

NBA play off serisi Doğu Konferansı yarı final eşleşmesinin 6. maçında Miami Heat, deplasmanda Indiana Pacers ile karşı karşıya geldi.

Bankers Life Fieldhouse'da oynanan karşılaşmayı Miami Heat 105-93 kazanarak seride durumu 4-2'ye getirdi ve doğu konferansı finaline adını yazdıran ilk takım oldu.

Sporx.com'un haberine göre; Karşılaşmada Miami adına Dwyane Wade 41 sayı 10 ribaundluk performans sergileyerek galibiyetin baş mimarı olurken takımın bir diğer süper yıldızı LeBron James 28 sayı 7 asistle maçı tamamladı. Chris Bosh'un yokluğunda Mario Chalmers 15, Mike Miller ise 12 sayıyla skora katkı yapan diğer isimler oldu.

Indiana'da ise David West kaydettiği 24 sayıyla takımının en skorer ismi olurken George Hill 18, Danny Granger ise 15 sayıyla Indiana'yı ayakta tutmaya çalıştı.

Bu sonucun ardından Doğu Konferansı finaline adını yazdıran Miami Heat, rakibini beklemeye başladı. Doğu Konferansı'nda yarı finalin diğer eşleşmesinde ise Boston Celtics ile Philadelphia 76'ers finale adını yazdırmak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek.

3-3'lük eşitlik yaşanan seride 26 Mayıs gecesi Celtics'in sahasında oynanacak 7. maç Doğu konferansında finalin adını koyacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER