GALATASARAY

Dursun Özbek'ten flaş Sneijder açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis'in imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'ten flaş Sneijder açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis'in imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray ailesi Gomis'le berabere daha güçlü olacak" 

"Yeni bir sezona başlıyoruz. Bu sezona başlarken geçen seneki takım yapılaşmasına ve onun eksiklerine bağlı olarak transferlerimize başladık. İlk imzayı Gomis'le atıyoruz. Kendisi hep scout ekibimiz hem hocamız tarafından çok beğenilen bir futbolcu. Biz de sayın Gomis'i buraya davet ettik. Geçen sezon 20 gol atmış Fransa Ligi'nde. Galatasaray'a büyük faydalar sağlayacaktır. Galatasaray ailesi Gomis'le berabere daha güçlü olacak, taraftarlarına daha keyifli günler yaşatacaktır. Dolayısıyla huzurunuzda Gomis'in Galatasaraylı oluşunun imzasını atacağız. "

G.Saray doktorundan Gomis açıklaması!

"Bu bizi çok motive ediyor" 

"Galatasaray eksiklerini tamamlama yolunda önemli adımlar atıyor. Taraftara uçaklar iniyor diye bir mesaj gönderdim. Biz bu çalışmalara çok önceden başladık. Eksikleri tespit etmiştik. Gereken görüşmeleri, irtibatı kurmaya çalışıyorduk. Transfer sezonunun başı olmasına rağmen 3 önemli noktaya transferi bitirdik. Sezon erken başlıyor, bu yüzden önemli. Eksikleri tamamlama süreci devam ediyor. Mevcut yapısıyla çok değerli oyuncularımız var. Eksik bölgelere yeni oyuncu transferlerimiz devam edecek. Tafaftarlarımız, rötarlar olabilir bir endişe içinde olmamaları lazım. Bu sene çok kararlıyız. Hem UEFA hem Süper Lig'de onları sevindirecek bir takım kurma peşindeyiz. Kombine satışlarımız 20 bine doğru gidiyor. Sezon itibariyle 35 bini bulacağız. Bu bizi çok motive ediyor. Galatasaray bütünleştiği zaman başarılar gelir. Türkiye'nin en büyük kulübüyüz. UEFA'da ilk 30'daki tek takımız. Kombine almaya devam etsinler, en büyük isteğimiz statta onları görmek." 

Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda İstanbul'a geldi

Galatasaray eksiklerini tespit etmiş, buna bağlı transferler yapıyor. Bu transfer döneminde dahi sadece kulübü ve yönetimi eleştirmek adına o kadar saçma sapana yorumlar yapılıyor ki tarifi mümkün değil. Riva parasını transfere harcadı diyen var. Bugüne kadar biz 17.6 milyon Euro futbolcu stokumuzda eksiltme yapmışız. Şu ana kadar yaptığımız transferler de 17.5 milyon Euro. Ayrıca şu konuda çok dikkatliyiz, Finansal Fair Play'in en sıkı takipçisiyiz. Sütten ağzımız yandı. Maaşı geçen sezonun da altına çekmek istiyoruz. Bu kadar ince dokurken hala medyada görüyorum Riva'nın parasını harcıyorlar falan. Bütün Galatasaraylılar şundan emin olsun ki futboldaki parayı harcamak zorundayız. Galatasaray Spotrif AŞ'nin 100 milyon Euro geliri var. 100 milyon Euro da harcaması var. Demek ki bir denge var. Galatasaray'ın sıkıntısı nereden geliyor peki? Futboldan ürettiği paranın direkt cebine gitmemesinden geliyor. Bankaya temliklere gitmesinden kaynaklanıyor. 120 milyon TL faiz ödeyen bir kulüp olmak istemiyorum. Bütün çabam banka borçlarını kapatmak için. Bundan sonra gelecek para da bankayla hesapları sıfırlama yönünde olacak. Borç aşağı yukarı 260-270 milyon dolardan 170 milyon dolara indi. Hiç kimse bu çabayı küçümsemesin. Biz yaptığımzı projelerle çok iyi gidiyoruz. Çok kısa zamanda neticesini de alacağız. Herkes rahat olsun. Ne söylediysek onun arkasındayız.

Gomis'e ödenen 2.5 milyon Euro'luk imza parası için: "Yapılan transferlerin hesabı çok iyi yapılmıştır. FFP'yi en titizlikle takip eden kulüptür."

Galatasaray bir transferi daha açıkladı

Sneijder sorusuna çarpıcı yanıt! 

"Şu anda Sneijder bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisi izinliydi, önümüzdeki hafta gelecek. Durumu önümüzdeki haftaki görüşmelerden sonra belli olacak. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etti, önemli birisi. O görüşmelerin akabinde her iki taraf da kararını verecek. " 

"Benim gönlümden geçen kim gelirse gelsin Galatasaray'ı severek, bu sıkıntılardan çıkarmak üzere çalışması lazım. Ben ya da bir başkası fark etmez. Bizim attığımız tohumlar yeşermeye başladı. Amacım benden sonra gelecek yönetime böyle büyük bir borç yükü bırakmamak, faiz sarmalından çıkmak. Galatasaray bugünkü finansal yapıyı hak etmedi. Artık şahsi çekişmelerden vazgeçilmeli Bunların kimseye faydası yok. "

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER