FUTBOL

Dünya Radamel Falcao'yu konuşuyor!

Galatasaray'ın yaz döneminde transferi için yoğun çaba sarf ettiği Radamel Falcao, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı ilk maçta ilk golünü attı. Falcao'nun performansı dünya basınında da geniş yer buldu. İşte dış basında Falcao yorumları...

Dünya Radamel Falcao'yu konuşuyor!

Galatasaray'ın yeni transferi Radamel Falcao, sarı kırmızılı forma ile iyi bir başlangıç yaptı. Dün oynanan Kasımpaşa maçında takımınıa galibiyeti getiren golü kaydeden Kolombiyalı golcüyü dünya konuştu.

İşte dış basının Falcao manşetleri!

Calciomercato: “Falcao, Galatasaray formasıyla ilk maçında golünü attı. Falcao'nun golü 3 puanı getirdi ve Galatasaray bu skorla 3 puanın sahibi oldu.”

AD (Netherlands): "Falcao, Galatasaray maçında ilk golünü attı. Golde şanslıydı. Şutu Ben Youssef'e çarparak yön değiştirdi. Binlerce Galatasaray taraftarı Falcao'nun ilk maçını bekledi ve dolu tribünler önünde Falcao, 89. dakikada alkışlarla kenara geldi."

A Bola: “Falcao ve Quaresma karşı karşıya geldi. Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Falcao, ilk maçında Galatasaray'a 3 puanı getiren isim oldu.”

Marca (Colombia): "Büyüleyici hikaye. Büyülü şeylerden etkilenen oyuncular vardır. Falcao da onlardan biri. Galatasaray ile olan hikayesi büyüleyici başladı ve golle devam ediyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER