BEŞİKTAŞ

Domagoj Vida Beşiktaş'ın tüm transfer planlarını altüst etti

Yeni transferler için oyuncu satmak zorunda olan Beşiktaş'ta Domagoj Vida tüm planları altüst etti. Vida, Aston Villa ve Rennes’ten gelen teklifleri geri çevirerek siyah beyazlıları köşeye sıkıştırdı.

Domagoj Vida Beşiktaş'ın tüm transfer planlarını altüst etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun açıkladığı transfer limitini aşan Beşiktaş, devre arasında bu sebepten dolayı transfer yapmakta bir hayli zorlanıyor. Bu durumu çözmek için oyuncu satmak zorunda kalan Beşiktaş devre arasını transfer yapamadan geçiriyor.

Siyah beyazlı kulübe bir tek tecrübeli stoper Domagoj Vida için Aston Villa ve Rennes'ten resmi teklif geldi. Ancak Vida “Türkiye’de çok mutluyum. Beşiktaş’tan kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş ile devam etmek istiyorum” ifadeleriyle gelen teklifi geri çevirdi. 31 yaşındaki oyuncunun bu tavrı Beşiktaş'ı transfer konusunda iyice köşeye sıkıştırdı.

Gelen teklifleri geri çeviriyor

Tecrübeli oyuncu için İngiltere ekibi Aston Villa ve Fransa’dan Rennes, teklif götürdü ancak başarılı oyuncunun menajeri gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. 

Domagoj Vida, 2018’in Ocak ayında Dinamo Kiev’den bedelsiz olarak Beşiktaş’a transfer olmuştu. 2022’de Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Hırvat stoper, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro civarında bir kazanç elde ediyor. Ayrıca maç başına da 5 bin euro kazanıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER