BASKETBOL

Dirk Nowitzki Dallas'ı uçuşa geçirdi

Dallas Mavericks, Dirk Nowitzki’nin 48 sayıyla yıldızlaştığı maçta Oklahoma City Thunder’ı yenerek seride öne geçti...

Dirk Nowitzki Dallas'ı uçuşa geçirdi
NBA'de Batı Konferansı final serisi heyecanı başladı. NTV Spor ve HD-en'den canlı yayınlanan maçta Dallas Maverciks, Memphis Grizzlies'ı 7. maç sonunda eleyen Oklahoma City Thunder'ı ağırladı.

Karşılaşmaya kötü bir başlangıç yapmasına rağmen ikinci çeyrekte kontrolü ele geçiren Dallas Mavericks, salondan 121-112'lik skorla galip ayrılarak Batı Konferansı finalinde 1-0 öne geçti ve saha avantajını korudu.

Dallas'ta Dirk Nowitzki 48 sayıyla geceye damga vuran isim olurken, kullandığı 24 serbest atışı da sayıya çevirerek play-off rekorunu kırdı. Alman yıldız ayrıca istatistiklerine 6 ribaund, 4 asist ve blok ekledi.

Ev sahibi ekipte kenardan gelen Jason Terry 24 sayı ve 2 asistle galibiyette büyük pay sahibi olurken, yine kenardan gelen J.J. Barea 16 dakikada 21 sayı ve 3 ribaund üretti. Shawn Marion da 11 sayı, 7 ribaund ve 3 asistle oynadı.

Oklahoma City'de yıldız oyuncu Kevin Durant 40 sayı, 8 ribaund, 5 asist ve 2 blokla takımının en skorer ismi olurken, Russell Westbrook 20 sayı, 3 ribaund, 3 asistle, Serge Ibaka da 17 sayı, 6 ribaundla karşılaşmayı noktaladı.

Dallas Mavericks ile Oklahoma City Thunder arasındaki Batı Konferansı final serisinin ikinci maçı Cuma sabahı saat 04:00'te NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER