BASKETBOL

Dikeoulakos ve Yıldızoğlu'ndan maç yorumu

Fenerbahçe'de başanterönür George Dikeoulakos ve Galatasaray Medical Park Başnatrenörü Ceyhun Yıldızoğlu maçı yorumladı.

Dikeoulakos ve Yıldızoğlu'ndan maç yorumu

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final A Grubu ikinci gün maçında ezeli Galatasaray Medical Park'ı 75-67 mağlup eden Fenerbahçe'de başanterönür George Dikeoulakos, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
 
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Dikeoulakos, güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Kazandığımız için mutluyuz. İyi oyuncuları olan ve saygı duyduğumuz bir takıma karşı oynadık. Zaman zaman zorlandığımız oldu. Birbirinden farklı iki yarı oynadık. İlk yarıda Taylor'un sakatlanması ve McCourghty'in isteği gibi başlayamaması nedeniyle istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıdaki mücadelemiz çok iyiydi. Sonradan oyuna giren oyuncularımız önemli katkı sağladı'' dedi.

Yunan antrenör, yarın gruplarında İspanya'nın Rivas Ecopolis takımına karşı çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Yarınki maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazandık ama daha biten bir şey yok. Rivas Ecopolis maçını kazandığımız zaman, bu galibiyet anlam kazanır. Kutlamaları bırakıp, yarinki maça konsantre olmamız lazım'' diye konuştu.

Bu arada karşılaşmada dizinden sakatlanan Penny Taylor'un durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı bildirildi.

-Yıldızoğlu: ''Kazanmayı başaramadık''-

Galatasaray Medical Park Başnatrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen, kazanmayı başaramadıklarını söyledi.

Üzgün olduğu gözlenen Yıldızoğlu, Fenerbahçe karşısında, gruplarında dün Rivas Ecopolis ile oynadıkları karşılaşmaya göre daha iyi bir mücadele sergilediklerini dile getirerek, ''Bugün iyi mücadele ettik. Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu. Takımda yorgunluk vardı. Dünkü maça göre daha iyiydik ama kazanmayı başaramadık'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER