BEŞİKTAŞ

Diego Reyes transferinde Fenerbahçe'ye tarihi çalım

Adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Meksikalı stoper Diego Reyes ile ilgili Marca gazetesinden gündem yaratacak bir iddia geldi.

Diego Reyes transferinde Fenerbahçe'ye tarihi çalım

Porto ile olan sözleşmesi sona eren Meksikalı stoper Diego Reyes'in adı uzun bir süredir Fenerbahçe ile birlikte anılıyordu.
 
Sarı Lacivertli yönetimin bonservisi elinde olan Meksikalı defans oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edilmişti. 

Çıkan bu dedikoduların ardından hem Reyes hem de menajeri Matias Bunge'den konuyla ilgili açıklamalar gelmişti. L'équipe gazetesine konuşan Bunge, oyuncusunun Bordeaux'ya yakın olduğu söylerken şu ifadeleri kullanmıştı: "Açıkçası Bordeaux'nun bize sunduğu proje ilgimizi çekiyor." "Aynı şekilde Diego da teknik direktör Gustavo Poyet'nin kendisini transfer etmek istemesine büyük önem veriyor."

Fenerbahçe elenirse G.Saray 15 milyon euro kazanacak

Reyes de dün yaptığı açıklamada kariyerine bir Avrupa kulübünde devam etmek istediğini söylemişti.Sponsorunun ürün lansmanına katılan yıldız futbolcu, bazı tekliflerin masasında olduüğunu doğrulamıştı.

Meksikalı defans oyuncusu, geçtiğimiz günlerde eski takımı Club America formasıyla tribünde maç izlemesinin hatırlatılması üzerine ise Meksika'ya dönmeyi düşünmediğini belirtmişti. 

Başarılı stoperin transfer sürecine yönelik bir iddia ise İspanyolların dünyaca ünlü spor gazetesi Marca'dan geldi.Gazete, Reyes ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Başakşehir'den Emre Akbaba açıklaması

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ: Marca'nın edindiği bilgilere göre oyuncu için Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş da devreye girdi.Oyuncuya yakın kaynaklara dayandırılarak verilen haberde Siyah Beyazlı yöneticilerin Reyes'le temas kurduğu öne sürüldü.

Şu an boşta olan oyuncunun kariyerine ya Türkiye ya da İngiltere'de devam edeceği iddia edildi. Piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Reyes, geçtiğimiz sezon Porto'yla 24 maça çıkmıştı.

Porto'nun 2013 yazında kadrosuna kattığı oyuncu, iki yıl Real Sociedad'da, bir sezon da Espanyol'da kiralık olarak forma giymişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER