BASKETBOL

Diana Taurasi'den Deron'a kötü referans

Diana Taurasi, Beşiktaş ile anlaşan New Jersey Nets'in yıldız guardı Deron Williams'a, Türkiye ile ilgili öğütlerde bulundu.

Diana Taurasi'den Deron'a kötü referans

Deron Williams'a, lokavt süresi boyunca Beşiktaş'ta oynaması için imza attıran, Kobe Bryant'la ise prensipte anlaşan Beşiktaş, ABD'de basketbol medyasının gündemini meşgul ederken, Türkiye'de basketbol oynayan Diana Taurasi'den, Deron Williams'a nasihatler geldi.

Deron'a, beklentilerini düşük tutmasını öneren Taurasi, oynanan basketbol, antrenman alanları ve gidilen deplasmanların ve kalınan otellerin sıradanlığından bahsetti.

Buna karşın dee, "Dee" lakaplı yıldız, Avrupa'daki basketbol maçlarında atmosferin çok farklı olduğunu, futbol maçlarına benzer bir ortam altında basketbol oynandığını, bu anlamda da sık olmayacak bir tecrübe edineceğini ifade etti.

Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezona giren ancak doping kullandığı gerekçesiyle takımdan ayrılan Taurasi, daha sonra aklansa da Türkiye'ye dönmeyip sezonu, ülkesinde idman yaparak tamamlamıştı. Yıldız basketbolcu, bu yaz Galatasaray'a imza atarak Avrupa kariyerini yeniden Türkiye'ye taşıdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER