GALATASARAY

Diagne'den şok ayrılık kararı! Yeni takımı...

Galatasaray'a geldiği günden bu yana transferi çok konuşulan Mbaye Diagne ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Diagne'nin takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Diagne'den şok ayrılık kararı! Yeni takımı...

Spor Toto Süper Lig'de devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Diagne'nin sarı kırmızılı kulüpten ayrılacağı ortaya çıktı. Suudi kulübü Al Shabab ile adı geçen oyuncunun 4.5 milyon eurodan 4 senelik anlaşma yaptığı öğrenilirken, 27 yaşındaki golcünün transferinin kesinleşmesi için bonservis pazarlığının sonuçlanmasını bekleyeceği ifade edildi. Diagne’ye Al Shabab dışında tekliflerin bulunduğu da öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulüpte şu ana kadar aracılar vasıtasıyla 11 milyon euroluk teklif geldiği ancak sarı-kırmızılı yönetimin bunun üzerinde bir rakam hedeflediği bildirildi. Bunun için Afrika Kupası’nı bekleyen Galatasaray, Diagne’den gelecek geliri 15 milyon euronun üzerine çıkarma peşinde. Sosyal medyayı kullanmayı çok seven Senegalli forvet, Instagram biyografisinden Galatasaray yazısını silerken, Al Shabab Kulübü’nden bazı futbolcuları takibe alması dikkat çekmişti.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katılmak yerine tatile giden Diagne’nin bu hareketi de o dönemde büyük tepki almış, sarı-kırmızılı yönetim, aile sorunları nedeniyle erken gittiği yönünde açıklama yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER