GALATASARAY

Diagne kafaları karıştırdı! Galatasaray'da mı kalacak?

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne imaj değiştirmeye devam ediyor. 27 yaşındaki golcü, Konyaspor maçı öncesi yapılan son idmanda yeni saç stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada taraftarın hedefindeki isim olan Diagne'nin renk tercihi takımda kalmak istediği şeklinde yorumlandı.

Diagne kafaları karıştırdı! Galatasaray'da mı kalacak?

Galatasaray, Süper Lig'in 2'nci haftasında evinde Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'de teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar halinde 5'e 2 pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, Konyaspor karşılaşması öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne'nin imaj değişikliği dikkat çekti.

Saçlarını sarı-kırmızıya boyatan Diagne, yeni tarzıyla yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Diagne'nin renk tercihi takımda kalmak istediği yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Galatasaray'a transfer olduğu günden beri sosyal medya paylaşımları ve imaj değişiklikleri nedeniyle tepki toplayan 27 yaşındaki golcü, daha önce farklı bir stiller karşımıza çıkmıştı. Kafa vuruşlarının etkisi düşen Diagne'ye teknik heyetten uyarı gelmişti ve kafasındaki boncukların olumsuz etki yapabileceği bildirilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER