FUTBOL

Dev maçta sahaya giren Youtuber'a büyük şok

Dün akşam Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinin 14. dakikasında tribünden sahaya atlayan ve bu nedenle büyük tepki çeken Fester Abdü adı ile bilinen Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz büyük şok yaşıyor.

Dev maçta sahaya giren Youtuber'a büyük şok

İstanbul’da dün Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinin 14. dakikasında tribünden sahaya atlayan Fester Abdü adı ile bilinen Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz ve arkadaşları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, Süper Kupa maçı için aldığı güvenlik önlemleri çerçevesindeki operasyonunda gözaltına alındı.

Beşiktaş Park'ta Liverpool ve Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa heyecanı sona erdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün müsabakayla ilgili olarak aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde, maç öncesi, yabancı uyruklu 12 kişi yasaklı madde, hırsızlık ve kural ihalelerinden dolayı gözaltına alındı. Çalışmalarda 13 Türk taraftar da karaborsada bilet satışı, dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan 13 Türk taraftar arasında, sahaya giren Fester Abdü adı ile bilinen Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz ve arkadaşlarının da yer aldığı öğrenildi. 

Yılmaz ve 4 arkadaşı daha sonra "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

İstanbul’da dün Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa finalinin 14. dakikasında tribünden sahaya atlayan Fester Abdü adı ile bilinen Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz, yaptığı hareket nedeniyle büyük tepki çekti.

#10MilyonTL ceza verilsin

İstiklal.com.tr'de yer alan habere göre, Twitter’da #DeliMiNeSanaYakışmadı ve #10MilyonTLCezaVerilsin hashtagleri ile trendtopic (TT) olan Fester Abdü’nün dün Youtube'de 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunurken sabah saatlerinde abone sayısı 4 milyon 525 bin 264’e düştü. 

Bir gecede 57 bin 77 abone kaybetti

Bir gecede 57 bin 777 abone kaybeden ve kaybetmeye devam eden Youtuber için bazı vatandaşlar sosyal medyaya kanalın takibinden çıktıkları fotoğrafları paylaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER