FENERBAHÇE

Derbi öncesi Fenerbahçeliler'in en çok paylaştığı söz

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray derbisi öncesi Hasan Şaş'ın yıllar önce yaptığı açıklamayı sarı-kırmızılı taraftarlara hatırlatıyor.

Derbi öncesi Fenerbahçeliler'in en çok paylaştığı söz

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Hasan Şaş, yıllar evvel Saba Tümer'in canlı yayın konuğu olmuş ve Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili ilginç bir anısını anlatmıştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar son birkaç gündür sosyal medyada Hasan Şaş'ın bu sözlerini paylaşmaya başladı.

Hasan Şaş'ın sözlerini hatırlayalım...

BÜYÜLÜ BİR STAT
''Şimdi Fenerbahçe’yle oynayacağız tabii stresli Kadıköy’de... Saat 00.00-01.00... Herkes uyumuş, bende uyku yok. Oda arkadaşım da yok, tekim. Odamı paylaşmam... Diğer odaların altına bakardım, ışık arardım, kim uyanık diye... Koridorları gezerdim. Hatta Emre Aşık ‘Yine uyumadın mı?’ derdi. Odasına giderdim. O da ‘Fenerbahçe maçları böyledir’ derdi. O statta yenilmek çok kötü bir şey... İyi oynasan da kaybediyorsun, kötü oynasan da... Büyü mü var statta anlamıyorum. En iyi kadroyla gittik, yine yenildik. En iyi maçımızı oynadık, yine yenildik. Hiçbir şey anlamadım. Bir gün çok iyi oynadık 30 dakika... Fenerbahçe’yi stadında hapsettik. Kezman topu aldı, vurdu. Top Ergün ağabeyin poposuna değdi. Auta gidiyordu, gol oldu. Ergün ağabey dedi ki; “Ulan ne oluyor? Ne oluyoru var mı, orana çarpıyor, burana çarpıyor yine gol oluyor. Büyülü bir stat”. 

ABİ SOYUNMA ODASINI YAKACAK YİNE DE YENİLİYORUZ
Şaş, Mondragon’un mum yaktığı maçla ilgili de “Bülent Tulun’a dedim ki, ‘Abi bu soyunma odasını yakacak, yine yeniliyoruz’. Mum yaktı, şeyleri öptü, ama yok, yine yenemiyoruz. Olmadı, benim böyle mum yakma gibi hiç öyle şeylerim yoktu. Sadece dua ederdim maçtan önce” diye konuşmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER