DÜNYADAN FUTBOL

David Beckham Roberto Carlos'a sarıldı!

ABD'de yeni bir futbol kulübü kurmaya hazırlanan David Beckham, takımının başına Roberto Carlos'u getirmeye hazırlanıyor

David Beckham Roberto Carlos'a sarıldı!

ABD'de Miami FC adlı takımı kurmaya hazırlanan İngiltere futbolunun efsane ismi David Beckham, yeni takımının teknik direktörlük görevine Real Madrid'den eski takım arkadaşı Roberto Carlos'u getirmeye hazırlanıyor.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre, 2018 yılında resmen kurulmuş olacak takımın başına Roberto Carlos geçecek.

David Beckham'ın Roberto Carlos kararındaki en önemli etken ise Güney Amerikalı olması. Roberto Carlos'tan önce takımın başına Manchester United'dan takım arkadaşı Paul Scholes'u getirmeyi planlayan Becham'ın, ABD'deki yoğun Güney Amerikalı nüfusu göz önüne alarak kararını Roberto Carlos'u tercih ettiği iddia edildi. Ayrıca David Beckham'ın kararında Roberto Carlos'un teknik direktörlük geçmişi ve tecrübesinin de etken olduğu belirtildi.

Rüştü Reçber Mesut Özil'e şans tanımadı


Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Roberto Carlos, 2003 ile 2007 yıllarında David Beckham ile birlikte Real Madrid formasını terletmişti. Daha önce futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de de forma giyen Carlos, Türkiye'de Medicana Sivasspor ve Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevini de üstlenmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER