ŞAMPİYONLAR LİGİ

Cüneyt Çakır'ın maçında Şampiyonlar Ligi rekoru!

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 6. hafta da Napoli ile Genk karşı karşıya geldi. San Paolo Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Cüneyt Çakır ve ekibi yönetti, Napoli 4-0 kazandı.

Cüneyt Çakır'ın maçında Şampiyonlar Ligi rekoru!

Napoli'nin galibiyet gollerini 3., 26. ve 38.(P) dakikalarda Milik ile 48.(P) dakikada Mertens kaydetti.Çakır 38 ve 74. dakikalarda verdiği penaltılarda hiç tereddüt etmedi ve doğru karar verdi.

Bu sonuçlarla beraber Napoli 12 puana yükseldi ve gruptan Liverpool'un ardından 2. sırada çıktı. Salzburg'un 7 puanının olduğu grupta Genk ise 1 puanla macerasına nokta koymuş oldu.Şampiyonlar Ligi son 16 turu kuraları 16 Aralık 2019'da çekilecek.

GENK'TE TARİHE GEÇEN İSİM 
Genk'te forma giyen 17 yaşındaki Vandevoordt, bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkan en genç kaleci oldu. Vandevoordt, 2016-17 sezonunda 18 yaşındayken Benfica kalesini koruyan Svilar'ın rekorunu kırdı.

MAÇ SONRASI AYRILIK 
Napoli, 4-0 kazanılarak Şampiyonlar Ligi'nde tarihlerinde üçüncü kez grup aşamasından bir üst tura yükselmeyi başardıkları maçın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti ile yolların ayrıldığını açıkladı.

ELJİF ELMAS SIKINTIYA DÜŞEBİLİR 
Yaz transfer döneminde Carlo Ancelotti'nin Fenerbahçe'de 16,5 milyon euro transfer ettiği Eljif Elmas'ın takımdaki geleceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER