FENERBAHÇE

Cocu ve yönetim arasında Giuliano krizi

Giuliano'nun 10 milyon 500 bin Euro bedelle Suudi Arabistan kulübü Al Nassr kulübüne transferinin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun bu transferin gerçekleşmesini istemediği ortaya çıktı.

Cocu ve yönetim arasında Giuliano krizi

Hollandalı teknik adamın, transfer ile ilgili rahatsızlığını Comolli'ye ilettiği öğrenildi. Cocu'nun Yeni Malatya maçı sonrası “Tam takımla ilgili resmi görmek için beklemek gerekiyor” demesinin tepki anlamı taşıdığı belirtildi

Giuliano’nun 10 milyon 500 bin Euro bedelle Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'a satılmasının, F.Bahçe'de krize neden olduğu ortaya çıktı. Teknik Direktör Phillip Cocu'nun, Brezilyalı yıldızın ayrılmasını istemediği ancak  kulübün maddi durumu nedeniyle bu oyuncunun gidişine razı olduğu öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Futbol Direktörü Damien Comolli, Al Nassr ile anlaştıktan sonra Cocu'dan Giuliano'yu Malatya deplasmanında oynatmamasını istedi.

NE ZAMAN GELECEK BİLMİYORUM : Hollandalı hoca ise sambacının önemli bir oyuncu olduğunu belirtip rahatsızlığını iletti. Ancak Comolli, kulübün şartları doğrultusunda satmak zorunda olduklarını vurguladı. Cocu'nun maçtan sonraki basın toplantısında “Bu durumla başa çıkmak zorundayız. Yeni bir oyuncu aramıza gelecek, ne zaman geleceğini bilmiyorum. Halen tam takımla ilgili genel resmi görmemiz için beklememiz gerekiyor”demesinin hem yönetime hem de Comolli'ye tepki anlamı taşıdığı belirtildi.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici zamanı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER