BASKETBOL

Clyburn ölüm tehdidi aldığını duyurdu

CSKA Moskova’nın ABD'li basketbolcusu Will Clyburn, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı paylaşımda, eşi üzerinden kendisine ölüm tehdidi geldiğini duyurdu.

Clyburn ölüm tehdidi aldığını duyurdu

THY Euroleague’de dün CSKA Moskova’nın Fenerbahçe Beko’yu 70-68 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin oyuncularından Will Clyburn, şok edici bir paylaşımda bulundu.
 
Başarılı performansıyla sarı-lacivertli ekibi yıkan isimlerden olan ABDli basketbolcu, ölüm tehdidi aldığını açıkladı. 
 
Eşine gönderilen mesajın görselini twitter hesabı üzerinden paylaşan Clyburn, Euroleague ve Fenerbahçe Beko’nun resmi hesaplarını etiketleyerek “Böyle bir şey karşısında ne yapacaksınız?” sorusunu sordu. 28 yaşındaki Clyburn; 16 sayı, 8 ribauntla CSKA’nın Fenerbahçe karşısında en skorer ismi olmuştu. 
 
Will Clyburn’un eşine tehdidi yazan ve Türkçe isimlere sahip olduğu görülen hesap tarafından gönderilen mesajda şu ifadelerin yer aldığı görüldü: “Kocana söyle, 3 gün içinde öldürülecek. Biz de Rusya’dayız. Sen ve ailen güvende olacak, endişe edecek bir şey yok.”  
 
Euroleague maçlardan men etti 
 
Yaşanan gelişmelerin ardından Euroleague’in resmi hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada ölüm tehditleri kınandı, “Bu mesajlar Euroleague basketbolunu, kulüpleri ya da taraftarları temsil etmemektedir. Yorumlardan sorumlu kişi ya da kişilerin Turkish Airlines Euroleague maçlarına girişleri yasaklanacaktır. Euroleague, Will Cyburn’u ve ailesini destekleyecektir” denildi.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER