DÜNYADAN FUTBOL

Cengiz Ünder'in menajerinden Roma'ya şok talep

Cengiz Ünder'in menajeri Fala Ramadani, Romalı yöneticilere "Arsenal, Real Madrid, Bayern Münih ve Monaco'dan ciddi ve iyi teklifler var. Cengiz'in yıllık 800 bin euro olan maaşını iki katına çıkarın. Yoksa takımdan ayrılır." talebinde bulundu.

Cengiz Ünder'in menajerinden Roma'ya şok talep

İtalya'da yayım yapan gazete Corrierre Dello Sport, geçtiğimiz günlerde Roma sportif direktörü Frederic Massara ile Cengiz Ünder'in menajeri Fala Ramadani'nin bir görüşme gerçekleştireceği ve milli oyuncunun İtalyan ekibindeki akibetinin görüşüleceğini duyurmuştu.

Haberde Cengiz Ünder'in adının Arsenal, Bayern Münih, Monaco ve Real Madrid gibi takımlarla anıldığı ve Roma'nın 21 yaşındaki oyuncu için ikna edici bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendireceği, aksi halinde Cengiz'in 800 bin Euro olan yıllık net kazancının iki katına çıkarılacağı vurgulanmıştı. Menajer Ramadini ile sportif direktör Massara konuyla ilgili olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

''Yoksa takımdan ayrılır''

Ramadani, Roma yöneticilerine şunları söyledi: "Arsenal, Real Madrid, Bayern Münih ve Monaco'dan ciddi ve iyi teklifler var. Cengiz'in yıllık 800 bin euro olan maaşını iki katına çıkarın. Yoksa takımdan ayrılır."

50 milyon Euro gözden çıkarıldı

İtalyan ekibiyle sözleşmesi 2022'de bitecek olan yıldız futbolcunun maaşına zam yapılması beklenirken, bu oyuncuyu listesine alan kulüplerin 50 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

6 gol 7 asist

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Cengiz Ünder, bu sezon Roma formasıyla 26 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 6 kez rakip fileleri havalandıran 21 yaşındaki futbolcu, 7 de asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER