SÜPER LİG

Caner Erkin Rize'ye gidiyor derken İstanbul'da kaldı

Fenerbahçe'de bir süredir kadro dışı kalan ve forma şansı bulamayan Caner Erkin bir süredir Rizespor ile görüşme halindeydi. Ancak sürpriz bir gelişme sonucu Rizespor yerine Karagümrük'e imza attı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Caner Erkin Rize'ye gidiyor derken İstanbul'da kaldı

Fenerbahçe bir süredir gönderilecekler listesine yazdığı Caner Erkin'i Rizespor'a göndermeye hazırlanırken süpriz bir gelişme oldu.

Caner Erkin Rize'ye gidecek derken İstanbul'da kaldı. Karagümrük ile anlaşmaya varan Caner Erkin İstanbul'da kalmaya devam edecek.

Fenerbahçe, Caner Erkin'in Karagümrük'e transfer olmasının ardından "Fenerbahçe formasıyla şampiyonluklar ve kupalar kazanan, taraftarımızdan 'fişek' lakabını alan Caner Erkin'e bugüne kadarki emekleri ve hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" mesajını yayınladı.

Karagümrük ise Caner Erkin transferini resmen duyurdu. Kulüp "Fenerbahçe'den Milli oyuncu Caner Erkin'i kadromuza kattık" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin ise Fenerbahçe taraftarına "Sevgili Fenerbahçe camiasına, tüm kulüp çalışanlarına, büyük Fenerbahçe taraftarına bugüne kadar beni destekledikleri için çok teşekkür ederim. Fenerbahçe formasını giydiğim her a sahada mücadele etme hırsını, savaş bir zaman bırakmadım. Çubuklu formanın altında yaşadığı Şampiyonluklar, geçirdiğim güzel gü hiç bir zaman unutmayacağım. Şimdi veda zamanı... Hepiniz hakkınızı helal edin." şeklinde veda mesajı yayınladı.

32 yaşındaki sol bek oyuncusu Fenerbahçe'de forma giydiği süre boyunca 250 maça çıktı, 16 gol 58 asiste imza attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER