BURSASPOR

Bursaspor'da Ersun Yanal sesleri

Bursaspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Paul Le Guen'le yolları ayıracağı ifade edilen yeşil beyazlılarda, Ersun Yanal isminin gündeme geldiği iddia edildi.

Bursaspor'da Ersun Yanal sesleri

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişe bir türlü son vermeyen Bursaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Dün akşam deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olan Yeşil Beyazlı takımda teknik direktör Paul Le Guen'in geleceği tartışılıyor.

LE GUEN GÖRÜŞME ODASINA! : Paul Le Guen'in Bursapor Kulübü Başkanı Ali Ay ile sabah gerçekleştireceği görüşme sonrasında kaderi belli olacak.

TARAFTAR İSTEMİYOR : Bursasporlu taraftarların Le Guen'i istemediği, Başkan Ay'ın da deneyimli hoca ile yollarını ayıracağı öğrenildi.

Le Guen'in ardından risk almak istemeyen Bursasporlu yetkililer, son olarak Trabzonspor'da görev alan Ersun Yanal'ı kıskacına aldı. Yanal'la görüşecek olan Yeşil Beyazlı yönetimin deneyimli hoca ile anlaşması bekleniyor. Yönetim olası kötü durum için listesine Safet Susic'i de ekledi.

9 MAÇTIR KAZANAMIYOR : Ligde son 9 maçını kazanamayan Bursaspor, teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde ligin ilk beş sırasında yer alan takımlara karşı kazanamadı. Yeşil Beyazlılar bu maçlarda 1 beraberlik ile 7 yenilgi aldı.

Erman Toroğlu'ndan Gomis ile ilgili flaş iddia!

Yorumlar
TREND HABERLER