BEŞİKTAŞ

Bir dönem Beşiktaş ile çalışan Slaven Bilic'in yeni takımı!

Bir dönem Türkiye'de görev yapan ve Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic'in adı Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad Kulübü ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Bir dönem Beşiktaş ile çalışan Slaven Bilic'in yeni takımı!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, Beşiktaş ve West Ham United ile çalıştıktan sonra şimdi de Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad Kulübü ile anlaşma sağladı. 

Geçen sezon İngiliz temsilcisi West Ham United ile yollarını ayıran deneyimli çalıştırıcının yeni adresi netleşti. Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic'in adı Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile anılıyor.

Arap basınında çıkan haberlere göre, Al Ittihad, Hırvat teknik adamla büyük ölçüde anlaştı. Bilic'in afta sonu oynanacak Al Wahda karşılaşmasında takımın başında olması bekleniyor. Al Ittihad kulübü Bilic dışında Ranieri ve Arjantinli Matias Almeyda ile görüşmeler yapmış ancak anlaşmaya varamamıştı.

Kadıköy'de maç bitiminde Ersun Yanal tezahüratı!

BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ İLE ANILIYORDU

Futbolculuk kariyeri boyunca bir çok kulüpte forma giyen Slaven Bilic teknik direktörlük kariyerine Hırvatistan Milli Takımı ile başlamıştı. Bilic daha sonra sırasıyla Lokomotiv Moskova, Beşiktaş ve West Ham United'ı çalıştırmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER