BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yönetim Futbol A.Ş.'den neden ayrılıyor? Gerçek ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte ikinci başkan Adnan Dalgakıran ve genel sekreter Mesut Urgancılar da Beşiktaş Futbol A.Ş yönetiminden ayrılma kararı aldı. Bu kararın gerekçesi ne? İşte cevap...

Beşiktaş'ta yönetim Futbol A.Ş.'den neden ayrılıyor? Gerçek ortaya çıktı

Beşiktaş Futbol A.Ş’nin 1 Ocak 201831 Mayıs 2019 Özel Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün Vodafone Park Stadı’nda yapılacak. Saat 10.30’da başlayacak toplantı öncesinde kamuoyuna duyurulan bir karar büyük yankı yarattı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, ikinci başkan Adnan Dalgakıran ve genel sekreter Mesut Urgancılar’ın, Beşiktaş Futbol A.Ş’nin yönetim kurulundan ayrılarak, görevlerini profesyonellere bırakacağı duyuruldu.

Peki bu ayrılık kararının gerekçesi ne?

Spor Arena'nın ulaştığı bilgilere göre, Beşiktaş'ta ikinci başkan Adnan Dalgakıran konuyla ilgili olarak  “Beşiktaş Kulübü’nü tüm kurumlarıyla profesyonelleştiriyoruz. Kulüpteki tüm işler profesyonellerin kontrolünde olacak ve her şartta bu isimler sorumlu olacak. Biz yöneticiler de bu kurumlarda yapılan işlerin takipçisi ve denetçisi olacağız. Yani asıl işimizi yapacağız.” açıklamasını yaptı.

Bu duruma son kongrede adaylığını ortaya koyan Hürser Tekinoktay da sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER