BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta sezon sonu ilk yolcu belli oldu

Beşiktaş'ta yaprak dökümü sezon sonunda da devam edecek. Performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan ve gözden düşen tecrübeli futbolcu sezon sonunda yolcu...

Beşiktaş'ta sezon sonu ilk yolcu belli oldu

İspanyol file bekçisi Fabri’nin sürpriz vedasından sonra Beşiktaş’a gelen ancak yediği goller nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Loris Karius’un sezon sonu ayrılık hesapları yaptığı ortaya çıktı.

Alman basınında Beşiktaş’ı alacakları nedeniyle FIFA’ya şikayet ettiği yönünde haberler çıkan Karius ile devam etmek istemeyen yönetimin bu konuda kararlı olduğu kaydedildi. Kariyerini İngiltere veya Almanya’da sürdürmeyi planlayan Karius’un ayrılık konusunda ilk olarak menajeriyle daha sonra da siyah-beyazlı idarecilerle bir araya geleceği ifade edildi.Siyah-beyazlı yönetimin de Liverpool’dan iki yıllığına kiralanan Alman kalecinin sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği aktarıldı.

Karius’ta yaşanan bu gelişmeler üzerine siyah-beyazlı yönetimin tekrar Fabri’yi gündeme alacağı vurgulandı.Fulham’da bir dönem üçüncü kaleci durumuna düşen ancak son haftalarda yeniden kadroya alınmaya başlayan Fabri’nin de uzun süredir Beşiktaş’a dönmek istediği bildirildi. İspanyol eldiven sezon başında 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere’nin yolunu tutmuştu.

Babacan listede
Fabri dışında başka kalecileri de gündemine alan siyah-beyazlı yönetimin, Medipol Başakşehir’de formasını Mert Günok’a kaptıran Volkan Babacan ile de görüşeceği aktarıldı. Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen Volkan’ın, tıpkı Fabri gibi siyah-beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER