BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Mario Gomez yeniden gündemde!

Beşiktaş'ta 2015-2016 sezonunda başarılı bir sezon geçiren Mario Gomez yeniden Beşiktaş'ın transfer gündeminde yerini aldı.

Beşiktaş'ta Mario Gomez yeniden gündemde!

Beşiktaş'ın forvet arayışı tam gaz devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Fransız yıldızı Olivier Giroud için düğmeye basan siyah beyazlı ekip bu isimden önceki gün gelen açıklama sonrasında hayal kırıklığına uğradı.

Olivier Giroud'un yaptığı açıklamada futbol hayatına Chelsea ile devam edeceği öğrenilmişti. 32 yaşındaki oyuncunun bu kararı üzerine Beşiktaş forvet için yeni isimler aramaya başladı.

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ...Beşiktaş'ta 2015-2016 sezonunda forma giyen Mario Gomez, Beşiktaş'ın yeniden transfer gündeminde yerini aldı. Beşiktaş formasıyla 41 maçta 28 gol ve 5 asistlik performans sergileyen, Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluk kazanmasında etkin bir rol üstlenen Mario Gomez için Beşiktaş harekete geçti. 

Stuttgart’a transfer olan Gomez, bu dönemde 8 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 33 yaşındaki yıldız için girişimlere başlayan Kara Kartal’ın, kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu kiralık olarak renklerine tekrar bağlamaya çalışacağı öğrenildi.

Şenol Güneş Karius'u gözden çıkardı! Yerine Tolga geçiyor

"BEŞİKTAŞ'TA KALSAM DAHA MUTLU OLURDUM"...Transfer edildiği günden beri sık sık pişmanlığını dile getiren Gomez  “Anladım ki, Beşiktaş’ta kalsam daha mutlu olurdum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum ” şeklinde ifadeler kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER