BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta flaş Şenol Güneş kararı!

Üst üste alınan kötü sonuçlarından ardından Şenol Güneş ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, Çin'de görev yapan İtalyan teknik direktör Fabio Cannavaro'yu göreve getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ta flaş Şenol Güneş kararı!

Ligin ilk yarısının son maçında Kasımpaşa karşısında alınan 4-1’lik ağır yenilgi, Beşiktaş’ta taşların yerinden oynamasına neden oldu.

Kasımpaşa yenilgisi sonrası Siyah-Beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılması gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Bu karar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a iletildi. Orman ise önümüzdeki günlerde Güneş ile bir araya gelecek. Bu toplantı sonrası Başkan Fikret Orman son kararını verecek.

şenol güneş

MİLLİ TAKIM İÇİN ADI GEÇİYOR

Deneyimli çalıştırıcının sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitiyor. Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada ‘Görevimin başındayım’ ifadelerini kullanmıştı. Kasımpaşa karşılaşması sonrası Trabzon’a giden Güneş’in tatilini burada geçirmesi bekleniyor.

Fikret Oman’ın tecrübeli çalıştırıcı ile yapacağı görüşmenin ne zaman olacağı ise henüz belli değil. Güneş’in isminin ise A Milli Takım ile geçtiği biliniyor. TFF, Güneş’in Beşiktaş ile yolları ayırmasını bekliyor. Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile buluşmuştu.

Fabio Cannavaro

FABİO CANNAVARO İSTANBUL’DA

Akşam'da yer iddiaya göre; Beşiktaş, Şenol Güneş’in yerine düşündüğü Teknik Direktör Fabio Cannavaro ile İstanbul’da görüştü. İtalyan teknik adam, Talisca’nın da forma giydiği Çin kulübü GZ Evergrande’yi çalıştırıyor.

İtalyan teknik adamın kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetiminin teknik direktör olarak ya Guti Hernandez’i ya da Cannavaro’yu görev başına getireceği ifade ediliyor. Yönetimin bu konudaki çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
TREND HABERLER