BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta flaş Karius gelişmesi! 4 taksitle...

Beşiktaş’taki kiralık sözleşmesinin son sezonunda bulunan Loris Karius, son haftalardaki başarılı performansının ardından yönetimi harekete geçirdi.

Beşiktaş'ta flaş Karius gelişmesi! 4 taksitle...

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, ara transfer dönemi öncesinde Abdullah Avcı’yla Alman kalecinin geleceğini görüşecek. Abdullah Avcı, Karius’la ilgili olarak olumlu rapor verirse Siyah- Beyazlılar, harekete geçecek. Sözleşmesinde bulunan 8 milyon Euro’luk opsiyonu 4 taksitle kullanma hakkına sahip olan Beşiktaş, 2020 yılında sadece 2 milyon Euro ödeyip 26 yaşındaki kalecinin bonservisini alabilecek. 
 
Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon İngiltere Premier Lig devi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius, Kara Kartal’da inişli çıkışlı bir performans sergilese de son haftalardaki görüntüsüyle alkış toplamıştı.
 
Kara Kartal’ın ligde son 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılmasının temel etkenleri arasında yer alan 26 yaşındaki kalecinin bu çıkışı, yönetimi harekete geçirdi.
 
Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın, ara transfer dönemi öncesinde Karius’la ilgili olarak teknik direktör Abdullah Avcı’yla bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.
 
Kulüp, maliyeti karşılayabilecek durumda

Liverpool’dan kiralık sözleşmesinin son senesinde bulunan Loris Karius’un, performansının olumsuz etkilenmemesi için çalışma başlatan yönetimin, Abdullah Avcı’nın olumlu rapor vermesi halinde Ocak ayında Alman kalecinin bonservisini alabilecek durumda olduğu kaydedildi.
 
Sözleşmesinde 8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan yıldız file bekçisi için Liverpool’la 2 yıl önce kulüp adına görüşmeleri yürüten Futbol Direktörü Ali Naibi’nin, sözleşmeye, ‘4 taksitle ödenir’ maddesini koydurduğu ortaya çıktı.
 
Bu durumdan dolayı Siyah- Beyazlılar, ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç içerisinde bulunsa da 2020 yılında sadece 2 milyon Euro ödeyerek Karius’un bonservisini alabilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER