BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın kafası iyice karıştı Sergen Yalçın mı Lucescu mu?

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine 2 hafta kala teknik direktör arayışını hızlandıran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın arasında kararsız kaldı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın kafası iyice karıştı Sergen Yalçın mı Lucescu mu?

Beşiktaş'ta Seçimden sonra teknik direktör arayışlarını hızlandıran ve 1 numaralı isim olarak Mircea Lucescu’yu düşünen Fikret Orman, son maçta taraftarın Sergen Yalçın ismini haykırmasıyla kafası epey karıştı.

Yönetim Şenol Güneş'ten boşalacak koltuğa el sıkıştığı Mircea Lucescu'yu getirmek istiyor ama taraftar Vodafone Park'ta bağrına bastığı Sergen Yalçın'da ısrar ediyor.

Lucescu, başkan Fikret Orman'ın bir numaralı adayı. Hatta taraflar arasındaki ön görüşmede prensip anlaşmasına da varıldı. 

Ancak yönetim kurulu üyelerinin önemli bir bölümü, Rumen teknik adamın 73 yaşında olması nedeniyle Abdullah Avcı ismini öne çıkarıyor. Beşiktaş'ın ligin sona ermesinin ardından Avcı ile masaya oturması bekleniyor.

Siyah beyazlı taraftarlar Vodafone Park'ta son oynanan Alanyaspor maçında teknik direktörlük için kimi istediklerini çok açık bir şekilde ortaya koydu. Maçın öncesinde ve sırasında Sergen Yalçın'a büyük sevgi gösterilerinde bulunan tribünler, yönetime de net olarak mesaj vermiş oldu.

Sergen Yalçın tek tek bütün tribünleri selamladı ve maç sonu basın toplantısında da "Elbet bir gün buluşacağız" diyerek taraftarları heyecanlandırdı. Bu sevgi gösterisi de Fikret Orman'ın kafasını epey karıştırdı.

Önümüzdeki sezon küçülmeye gidecek olan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, hangi hocanın maliyeti daha düşük olursa onunla el sıkışması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER