BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Fikret Orman ve ekibinden Şenol Güneş seferberliği!

Beşiktaş'tan ayrılıp Milli Takım'ın başına geçen Şenol Güneş için Fikret Orman ve ekibi tarafından seferberlik ilan edildi. Tecrübeli teknik adamın Milli Takım ile beraber Beşiktaş'ı da çalıştırması için ikna çalışmalarına başlandı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş'ta Fikret Orman ve ekibinden Şenol Güneş seferberliği!

Beşiktaş, Şenol Güneş'i kaybetmemek adına düğmeye bastı ve tecrübeli hocanın Milli Takım ile beraber siyah beyazlı ekibi de çalıştırması için harekete geçti. Sezon sonunda Beşiktaş’la sözleşmesi sona erecek olan ve bütün mesaisini A Millî Takım’a ayırmaya hazırlanan Güneş’in göreve devam etmesi yönünde yönetimde görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve ekibinin amacı, tecrübeli çalıştırıcının hem millî takımı çalıştırması, hem de Beşiktaş’taki görevine devam etmesi. Ancak bunun için hem TFF’nin hem de Şenol Güneş’in ikna edilmesi gerekiyor. 

TFF VETO EDEBİLİR

Beşiktaş, Şenol Güneş'i ikna etse bile TFF, Teknik Adamların Stattüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nın 23. maddesinde “Bu talimatta hükme bağlanmamış olan hususlar hakkında TFF karar vermeye yetkilidir” maddesine dayanarak bu kararı veto edebilir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER