BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta deprem! Şenol Güneş'le yollar ayrılıyor

2 Haziran 2015’te Beşiktaş'a imza atan deneyimli teknik adam Şenol Güneş'le yollar ayrılıyor. Karar bugün Bursa maçından sonra açıklanacak.

Beşiktaş'ta deprem! Şenol Güneş'le yollar ayrılıyor

2015 yılından beri çalıştırdığı Beşiktaş'ı üst üste iki kez şampiyon yapan ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıdan başarıya koşan siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş, dönemi sona eriyor.

Her ne kadar basın önünde mutluluk pozları verseler de Fikret Orman ile Şenol Güneş'in arası açık. Özellikle Ahmet Nur Çebi'nin görevinden ayrılmasından sonra kendisini yalnız hisseden Şenol Güneş'in mutsuz olduğu bilinen bir gerçek. Kapalı kapılar ardında Şenol Güneş ile Fikret Orman'ın sık sık tartıştığı ortaya çıktı.

Bugün Bursaspor ile oynanacak maçın ardından yolların ayrılacağı açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

MİLLİ TAKIM'A YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI
Kısa bir süre önce basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında konuşan Şenol Güneş, ''Beşiktaş'tan bana resmi sözleşme teklifi gelmedi. Sözleşmem bitince çalışır mıyım bilemiyorum. Beşiktaş'tan sonra gideceğim en iyi yer Milli Takım olur. Çok fazla oyuncu sattık. Üstelik başarılıyken gittiler. Bu doğru bir şey değil. 5-10 sene kalması lazım başarılı takım ve hocanın. Ama bizde 10 gün sonra ne olacağının garantisi yok.'' ifadelerini kullanmıştı.

TAYFUN BAYINDIR: İSTİFA EDECEKTİ
Milliyet gazetesi spor müdürü Tayfun Bayındır, 6-2 sona eren Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada ''Şenol Güneş'in bu maçtan sonra istifa edeceği yönündeydi. Gerekçesini tam bilmiyorum. Beşiktaş muhabirleri dünden beri bu konudan haberdardı. Ama 6-2'lik skor ve performans belki bu istifayı ötelemiştir.'' demişti.

Yorumlar
TREND HABERLER