BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi resmen başlıyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş devri dün akşam resmen bitti.. Transferi için görüşmelerin olumlu sonuçlandığı Abdullah Avcı dönemi ise başladı.. Avcı Başakşehir'den ayrıldıktan sonra sözleşme imzalanacak..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi resmen başlıyor

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi resmen başlıyor! Transferi konusunda her türlü anlaşmaya varan yönetim yeni sezon planlamasına da erken başladı..

Fikret Orman ile Abdullah Avcı en kısa zamanda bir toplantı gerçekleştirecek.. Toplantıda transferin yanı sıra takımdan gideceklerin de konuşulması bekleniyor. Abdullah Avcı, bundan dört yıl önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, Başkan Fikret Orman'ın kendisinden yana görüş bildirmesine rağmen yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu Şenol Güneş'i isteyince transferi gerçekleşmemişti.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE SERGEN YATIYOR
Beşiktaşlı taraftarlar, Kasımpaşa maçının ikinci yarısıyla birlikte, Sergen Yalçın lehine tezahüratlar yaptı. Teknik direktör olarak Sergen Yalçın'ı görmek isteyen taraftarlar, yönetimin anlaşmaya vardığı Abdullah Avcı aleyhine ise "Abdullah Avcı yere yatsana" diye tempo tuttu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER