BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Shinji Kagawa transferinde müjdeli haber

Beşiktaş'ta Shinji Kagawa transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yıldız futbolcuyu yeniden kadroya katmak istediklerini açıklaması üzerine gelen haber Siyah Beyazlılar'ı sevindirdi.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Beşiktaş'a Shinji Kagawa transferinde müjdeli haber

Beşiktaş'ta flaş gelişme.. İspanyol basınından gelen iddiaya göre Real Betis, transferde önceliğini santrfor mevkiine verdiği için şimdilik Kagawa ile ilgilenmiyor. Bu transfer gerçekleşmezse Kagawa'nın Beşiktaş'a geri dönme ihtimali var..

FİKRET ORMAN İSTEDİKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada kiralık sözleşmesi sona eren Shinji Kagawa'yı yeniden kadrolarına katmak istediklerini söylemişti. La Liga'ya transfer olmak istediği bilinen ve Borussia Dortmund ile bir yıl daha mukavelesi bulunan 30 yaşındaki 10 numarayla ilgili İspanyol basınından gelen haberlerse Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

BETİS'E TRANSFERİ ZORA GİRDİ

Ülkede yayım yapan El Desmarque adlı internet sitesinin haberinde İspanya'da oynayabilmek için maaşında indirime gitmeye bile razı olduğu ifade edilen Japon futbolcunun Betis'e transferinin zor olduğu yorumu yapıldı.

BEŞİKTAŞ'A GELEBİLİR

Bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetiminin Shinji Kagawa için resmi girişimlere başlayacağı kiralık olarak tekrar kadroya almak için bütün imkanlarını kullanacakları gelen bilgiler arasında..Siyah Beyazlılar'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kiraladığı Kagawa, Beşiktaş formasıyla çıktığı 14 maçta fileleri 4 kez havalandırırken 2 de asist kaydetmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER