BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Denys Boyko'dan müjdeli haber!

Beşiktaş'ın devre arasında Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko ile ilgili Ukrayna kulübünün başkanı Igor Surkis'ten flaş açıklamalar geldi.

Beşiktaş'a Denys Boyko'dan müjdeli haber!

Beşiktaş, Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'yu 2015/16 sezonunun devre arasında Dnipro'dan 3,3 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Siyah Beyazlı ekipte yediği hatalı gollerle tepki toplayan ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan 1,97 boyundaki eldiven daha sonrasında Malaga'ya kiralanmıştı.

Malaga'da 1 yıl kiralık forma giydikten sonra geçtiğimiz yaz yeniden Beşiktaş'a dönen tecrübeli file bekçisi, Siyah Beyazlılar'da gözden çıkarılmış ve hiç süre alamamıştı.

Mehmet Demirkol’dan Beşiktaş’ın kararı hakkında olay yorum

Beşiktaş, adeta başına bela olan Boyko'yu geçtiğimiz devre arasında sezon sonuna dek altyapısından yetiştiği Dinamo Kiev'e kiralamıştı.

Dinamo Kiev'de de yediği hatalı gollerle adından söz ettiren Boyko'yla ilgili takımın eski oyuncularından Artem Milevskiy, "Dinamo'nun kalesinde sıçan var." ifadelerini kullanmıştı.

Ne var ki Ukrayna kulübünün başkanı Igor Surkis'ten Beşiktaşlıları son derece memnun edecek bir açıklama geldi.

Kiev'de 1 numaralı file bekçisi konumunda olan Boyko'yla ilgili konuşan Surkis, oyuncuyu takımda tutmaya çalışacaklarını söyledi.

Surkis, "Öncelikle Boyko, Dinamo'da kalmak istediğini açıklamalı. Gördüğüm kadarıyla da böyle bir niyeti var. Bu durumda onu takımımızda tutmak isteriz." ifadelerini kullandı.

Ukrayna kulübünün başkanı, "Boyko, uzun süre oynamamasına rağmen gerçekten üst seviye bir performans gösteriyor. Eğer kendisiyle anlaşırsak Beşiktaş'tan Dinamo'ya transferi için her şeyi yapacağız." şeklinde konuştu.

Boyko'nun kendi evlatları olduğunun altını çizen Surkis, Boyko'nun Dinamo'da oynama arzusuna büyük saygı duyduklarını söylerken "Beşiktaş'la uzlaşı sağlamak zorundayız." dedi.

Boyko, daha önce yaptığı açıklamada Dinamo'da kalabilmek için iki kulübün anlaşacağını umduğunu söylemişti. Ukraynalı file bekçisi, yeni takımında şu ana dek 13 kez forma şansı buldu.

Devlet Bahçeli'den Beşiktaş’a tepki!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER