BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a Atletico Madrid'den transfer

Beşiktaş transfer çalışmalarına Fikret Orman önderliğinde devam ediyor. Oğuzhan Özyakup'un yerine Atletico Madrid'den bir transfer yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, İspanyol deviyle yaptığı ilk temaslardan olumlu yanıt aldı. Orman'ın bu transferde kiralama formulünü devreye sokacağı belirtildi.

Beşiktaş'a Atletico Madrid'den transfer

Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Fikret Orman'ın Atletico Madrid kulübü ile transferde görüşmelere başladığı ve ilk temaslardan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. 

Seneye kadrosunda daha genç isimlere şans vermeyi hedefleyen siyah-beyazlılar bu transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacak. Bu transferle ilgili ilk gelişmeyi İspanyol basını yazdı. Sezonu Şenol Güneş ile tamamlamayı planlayan siyah-beyazlılar, deneyimli hocadan da bu transfer için olumlu yanıt aldı.

Fikret Orman yönetiminin 24 yaşındaki oyuncuyu gözden düşen Oğuzhan Özyakup'un yerine düşündüğü gelen haberler arasında.

İşte transferle ilgili öne çıkan detaylar...

Beşiktaş'ın son gözdesi Bernard Mensah oldu.Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk temasların, bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid ile yapıldığı ifade edildi.

Kısa bir süre önce sakatlık geçiren ve sol omzundan ameliyat olan Mensah, yaklaşık 6-7 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceği için, bu sezonu kapattı.

KANATTA DA OYNUYOR 
İspanyolların ardından Gana basını da Başkan Fikret Orman'ın mayıs ayındaki seçimleri kazanması halinde genç futbolcuyu transfer edeceğini iddia etti..

Kariyerine Portekiz'de Guimaraes altyapısında başlayan Bernard Mensah, 2015 yılında Atletico Madrid'e transfer oldu.

.

Yorumlar
TREND HABERLER