BEŞİKTAŞ

Beşiktaş yönetiminden sürpriz Ricardo Quaresma kararı! 1.5 yıl daha...

Beşiktaş'ta Quaresma ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Yönetim tarafından 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'ta kalacağı ve sözleşmesinin feshedilmediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminden sürpriz Ricardo Quaresma kararı! 1.5 yıl daha...

Beşiktaş yönetimi, Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle camia tarafından tepki toplayan Ricardo Quaresma'nın sözleşmesini feshetmekten vazgeçti ve Portekizli yıldızla yola devam etme kararı aldı.

TARAFTAR İLE VEDA SELFİSİ BİLE ÇEKMİŞTİ

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma geçtiğimiz günlerde idman sonrası Beşiktaş taraftarı ile veda selfileri çekilmişti. Ancak Beşiktaş yönetiminden sürpriz bir karar çıktı ve Quaresma'nın 1.5 yıl daha takımda kalması uygun görüldü.Beşiktaş'ta 5 aydır düzenli olarak maaş alamadığını belirten Quaresma, menajerine ayrılmak için talimat verdi. İlk görüşmede taraflar fesih için anlaştı fakat Quaresma, ardından hem alacaklarını hem de bonservisini istedi. Fakat Beşiktaş yönetimi, Portekizli'nin menajerine resti çekti ve alacaklarına karşı sözleşme fesih yapacabileceklerini belirtti. Quaresma da geri adım atmayınca görüşmeler son güne kadar devam etti. Eski kulübü Porto'ya dönmek isteyen Quaresma geri adım atmayınca, yönetim de kararından dönmedi ve 35 yaşındaki yıldız ile 1.5 yıl daha yola devam etme kararı aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER