SPOR GÜNDEMİ

Beşiktaş sahaya çıkmayacak mı? Bu kararı alırsa BJK'ya ne olur?

TFF Fenerbahçe Beşiktaş maçının 57. dakikadan itibaren 3 Mayıs 2018 tarihinde oynanmasına karar verdi. Bu karardan Beşiktaş cephesi hiç memnun olmadı. Yarın Başkanlık divanı toplanacak ve maça çıkmama kararı değerlendirecek. Peki Beşiktaş bu kararı alırsa ne olur? İşte bu durumda uygulanacak 3 yaptırım maddesi;

Beşiktaş sahaya çıkmayacak mı? Bu kararı alırsa BJK'ya ne olur?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe maçına ilişkin verdiği karar Beşiktaş cephesini ayağa kaldırdı. Yarın başkanlık divanını toplayacak olan Beşiktaş, maça çıkmamayı görüşecek. Şu anda camiada ağırlıklı görüş de maça çıkılmaması yönünde. Ancak böyle bir kararın ağır yaptırımları var ve hayli ağır.

BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMAZSA NE OLUR? : TFF kararı sonrasında Beşiktaş'ın maça çıkmamayı gündemine aldığı haberleri geliyor. Peki maça çıkmazsa ne olur? Bu durumda 3 yaptırım var.

1- Maça çıkmadığı taktirde Beşiktaş 3-0 hükmen yenik sayılacak.
2- Önümüzdeki sezon Ziraat Türkiye Kupası'na Beşiktaş takımı  alınmayacak.
3- Beşiktaş bu sezon kupa maçlarından elde ettiği tüm gelirleri iade edecek.

Yarınki divan kurulunda Beşiktaş yönetimi bu yaptırımları masaya yatıracak ve ağır bedeli göze alıp almamayı tartışacak.

TFF FENERBAHÇE MAÇI KARARI TAM METNİ : Türkiye Futbol Federasyonu beklenen gerekçeli kararını resmi sitesinden ilan etti. Alınan karar Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrasına dayandırıldı. Tam metne aşağıdaki haberden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı kararı ne? Kararın tam metni için tıklayın

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER