BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Olympiakos maçında Cenk Tosun'un golü (İZLE)

Beşiktaş 4-1 Olympiakos Cenk Tosun'un golü (İZLE), Beşiktaş Olympiakos maçında Cenk Tosun'un golü (İZLE), Cenk Tosun'un Olympiakos'a attığı gol (İZLE)

Beşiktaş Olympiakos maçında Cenk Tosun'un golü (İZLE)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş, Olympiakos karşısında 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynamasına rağmen Ryan Babel ve Cenk Tosun'un golleriyle farka gitmeyi başardı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Olympiakos'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Özellikle ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra çok zorlanan siyah beyazlılar 82. dakikada Quaresma'nın yerine oyuna giren Cenk Tosun'un golüyle skoru 4-1'e getirerek maçtan galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oluyor

Gelişen Beşiktaş atağında Anderson Talisca'nın savunmanın arkasına attığı ara pasta topla buluşan Cenk Tosun kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Leali'yi mağlup ederek takımını 4-1 öne geçirdi.

Beşiktaş-Olympiakos maçı geniş özeti

Golden sonra Beşiktaş taraftarlarına dönerek siyah beyazlı armayı gösterdikten sonra öpen Cenk Tosun, son haftalardaki vasat performansını da telafi etmiş oldu.

Olympiakos taraftarından başarısız Truva girişimi

Beşiktaş formasıyla bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 16 gol atan Cenk Tosun, Olympiakos'a attığı golle Avrupa kupalarında 4. golüne imzasını attı. Öte yandan Beşiktaş formasıyla Avrupa Ligi'nde 74 dakikada bir gole katkı yapıyor (2014-15'ten bu yana 510 dk, 6 gol, 1 asist)

Beşiktaş taraftarından Aboubakar'a sert tepki

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER