BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Kulübü'nden Ekrem İmamoğlu açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 13 Nisan tarihinde oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını eşiyle birlikte locadan izlemesi üzerine Beşiktaş Kulübü'ne bir ihtarname geldiği öğrenildi. İhtarnamede İmamoğlu'nun maçı izlediği locanın Atalay Demirbaş'a ait olduğu ortaya çıktı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Beşiktaş Kulübü'nden Ekrem İmamoğlu açıklaması

Beşiktaş Kulübü,  13 Nisan tarihinde oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını eşiyle birlikte locadan izleyen Ekrem İmamoğlu hakkında bir açıklama yaptı. 

Ekrem İmamoğlu'nun maçı izlediği locanın Atalay Demirbaş'a ait olduğu ve bu sebeple Atalay Demirbaş'ın Beşiktaş Kulübüne ihtarname göndermesi üzerine siyah beyazlı kulüpten bir açıklama geldi.

TRT'nin haberine göre, ihtarnamede söz konusu locanın "Demand Gayrimenkul Danışmanlık" tarafından 3 yıllığına kiralandığına dikkat çekilerek, "Tarafımıza tahsis edilen loca bilgimiz ve iznimiz olmaksızın Sayın Ekrem İmamoğlu'na kullandırılmıştır. İş bu sebeple loca kiralama bedeli 254 bin doların 7 gün içerisinde tarafımıza iadesini talep ederiz" denildi.

İhtarnamede locada, davalık oldukları iş adamı Özen Kuzu'nun da bulunmasına tepki gösterildi.

LOCA HACİZLİ HAKLARI YOK

Beşiktaş Kulübü yetkilileri ise, ihtarname çeken şirkete Kuzu İnşaat tarafından haciz uygulandığını, mahkeme tarafından tüm hak ve alacaklarının haczine ilişkin resmi yazının da kendilerine ulaştığını bildirdi. Bu nedenle ihtarname çeken şirketin loca üstünde bir hakkının olmadığı vurgulandı. İhtarnameyi gönderen şirket ise "yasal sürenin dolmasının ardından hukuki haklarını kullanacaklarını" ifade etti.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER