BEŞİKTAŞ

Beşiktaş kalemini kırdı! Kagawa şoku

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan ancak Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Beşiktaş’ta yönetim, Shinji Kagawa kararını verdi.

Beşiktaş kalemini kırdı! Kagawa şoku

Taraftarların büyük kısmı Japon futbolcunun takımda kalacağını düşünüyordu ancak yönetim, Kagawa'nın kalemini kırdı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalmasına rağmen Şampiyonlar Ligi iddiası için mücadelesini devam ettiren Beşiktaş'ta, bir yandan da transfer çalışmaları başladı. Siyah beyazlı yönetim, başkanlık seçimlerinin ardından teknik direktör ve ardından transfer için harekete geçecek.

Beşiktaş yönetimi, Borussia Dortmund'dan kiraladıkları Japon futbolcu Shinji Kagawa için kararını verdi. Takvim'in haberine göre; Japon oyuncu ile ilgili siyah beyazlılar herhangi bir hamle yapmayacak.

FİKRET ORMAN: "EKONOMİK SIKINTILARIMIZ VAR"

"Kagawa ve Ljajic... Önemli olan onların bizden bizim onlardan memnun olmamız. Şu ana kadar ben de taraftarlarımız da memnun. Ama bir gerçek var ki önümüzdeki sene Beşiktaş futbol takımının maliyetleri ve kadrosu daralacak. Ekonomik sıkıntılarımız var. Piyasalar da öyle. Düzelme süreci içerisindeyiz. Dorukhan çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Avrupa'da oynamasını isterim. Daha bana gelmiş bir teklif yok. Vida mesela 150 kulübe gitti. Anlatıyoruz ama dinlemiyorsunuz.".

Japon futbolcunun bugüne kadar olan performansından memnun kalmayan yönetimin Kagawa için Dortmund'la her hangi bir görüşme yapmayı düşünmediği öne sürüldü.
.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER