BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Arena'dan 10 milyon TL daha kazanacak

Beşiktaş yönetimi, tribün ile çatı arasındaki boşluğa LED ekranlar taktırarak, reklam geliri elde etmeyi planlıyor.

Beşiktaş Arena'dan 10 milyon TL daha kazanacak

Bir sezonda Arena'dan 185 milyon TL kazanmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, bu rakamı yukarı çekmek için projelerine devam ediyor.

Arena'nın çatı ile tribün arasındaki bölümü LED ekranlar takılacak. Uzun süredir düşünülen bu projeye Anıtlar Kurulu izin verdi.

KARTAL YILDA 10 MİLYON TL KAZANACAK

Kısa süre içinde LED ekranlar takılmaya başlanacak. Reklam vermek isteyen şirketlerle görüşmelere devam eden siyah-beyazlılar yılda 10 milyon TL kazanmayı hedefliyor. 

İnönü Stadı

SES DIŞARI ÇIKMAYACAK

Bu gelirin dışında LED ekranların bir başka yararı daha olacak. Arena'nın zemini İnönü Stadı'na göre deniz seviyesinin eksi 3.5 metre altında yer alıyor. Bu da taraftarların tezahüratların çatı ile tribün arasındaki boşluktan dışarı çıkmasına neden oluyor. Ses şiddeti de kayboluyor.

Ama LED ekranlar sayesinde taraftarların ıslığı ve tezahüratları direkt sahaya etki edecek. Bu sayede rakip oyuncular büyük baskı altına alınacak.

İnönü Stadı

RAPOR OYBİRLİĞİYLE ONAYLANDI 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Vodafone Arena'nın, kottan 2, çatıdan 2 metre olmak üzere toplam 4 metre yükseltilmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun raporu oybirliğiyle onaylandı.

Değişikle ilgili bilgi veren İBB Meclisinin CHP'li Üyesi Hüseyin Sağ, daha önceki planda çatının düz olarak onaylatıldığını kaydetti.

Beşiktaş ile Kayserispor 41. randevuda

Hüseyin Sağ, "Daha sonra çatı yapılırken, yağmur suyu nedeniyle düz olamayacağı için eğimli yapılınca avan projesine göre mecburen 2 metre çatı yükselmiş, 2 metre de kottan kalktıkları için 26 kot, 28 olmuş. Kurulun onayladığı avan projesine 4 metre yükseklik olmuş. Değişiklik planı Mecliste onaylandı. Karar Kurula gidecek, kuruldan kararla ilgili cevap beklenecek." dedi.

İBB Meclisi 2. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ da kararın Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını dileyerek, "Stadla ilgili durumun burada netleşmesi beni de spor adamı olarak mutlu ediyor. Beşiktaş camiamıza tekrar hayırlı olsun." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER