GALATASARAY

Belhanda'nın yerine dünya yıldızı geliyor

Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda da taraftarını hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Galatasaray'ın gözü yükseklerde.. Fatih Terim ve kurmayları transfer için yoğun çaba harcıyor.. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Belhanda'nın yerine gelecek isim ise belli oldu..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Belhanda'nın yerine dünya yıldızı geliyor

Gelecek sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Galatasaray'da tek gündem transfer. Transferde büyük oynayan sarı kırmızılı kulüp Ryan Babel, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz ile prensip anlaşmasına vardı.

BELHANDA SATILIYOR 
Transfer için maddi kaynak yaratmak isteyen sarı-kırmızılı kurmaylar, ilk olarak Diagne ve Belhanda'yı Suudi Arabistan'a yüksek bonservis bedeliyle satmayı planlıyor.  Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in Fasl yıldız için 13 milyon Euro önerdiği iddia edilmişti.

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ
Galatasaray, Belhanda'nın yerine gelecek ismi de belirledi. Galatasaray'ın hedefindeki isim ise Juan Mata. Manchester United ile sözleşmesi sona eren İspanyol yıldızın menajeriyle irtibata geçen sarı-kırmızılı kurmaylar, transferi bitirmeye çalışıyor.

 Juan Mata

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER