GALATASARAY

Belhanda yerine Hakan Çalhanoğlu geliyor

İtalyan medyası, Galatasaray’ın Hakan Çalhanoğlu’nu devre arasında renklerine bağlayabilmek için Milan’a 6 milyon Euro’luk resmi teklif yaptığını; Maldini - Boban ikilisinin bu teklifi düşük bulduğunu ileri sürdü. Aslan’da plan, Belhanda’yı Araplar’a satıp kaynak yaratmak

Belhanda yerine Hakan Çalhanoğlu geliyor

Devre arası transfer operasyonu için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray’ın, sürpriz bir takviye hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İtalyan yayın organı Calciomercato’da yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar, Milan’a tam 6 milyon Euro’luk resmi bonservis teklifinde bulundu. Milli futbolcuyla yolları ayırmaya sıcak baktığı belirtilen İtalyan kulübünde, buna karşın sportif işleri yöneten eski futbolcular Zvonimir Boban ve Paolo Maldini ikilisinin, bu teklifi düşük bularak geri çevirdiği ifade edildi. Haberde, Galatasaray’ın daha cazip bir teklif getirmesi halinde, Milan’ın transfere onay vereceği belirtiliyor.

Bir kez daha görüşecekler

Galatasaray cephesinin, mevcut kadrodaki oyuncu satış durumu ve elde edilecek gelire göre, Milan’la bir kez daha masaya oturmayı planladığı da gelen haberler arasında. Teknik direktör Fatih Terim’in, hem 10 numara pozisyonunda hem de kanatlarda oynayabilen 25 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu’nu mutlaka kadrosunda görmek istediği bildirildi.

Yine Araplar’a önerilecek

Finansal Fair-Play gereği sattığı oyuncu bedeli kadar bonservisli transfer yapabilen Galatasaray’da plan; taraftarın gözünden düşen Belhanda’yı yollayıp, ondan gelecek parayla operasyonu gerçekleştirmek. Geçtiğimiz sezon devre arasında 11 milyon Euro karşılığında Al İttihat’la anlaşan Faslı futbolcu, Terim’in onay vermemesi üzerine Galatasaray’da kalmış ve bir şampiyonluk daha yaşamıştı. Tarafların Belhanda için tekrar masaya oturması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER