BASKETBOL

Basketbolda şike bombası! Bilerek mi oynatılmadı?

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasına bir hafta kala dün oynanan 25. hafta maçları sonrası şok iddialar ortaya atıldı.

Basketbolda şike bombası! Bilerek mi oynatılmadı?

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde dün ilginç olaylar yaşandı.. Edirnespor TFF'ye şike başvurusunda bulundu..

Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Edirnespor, Hatay Belediye ile karşılaşırken aynı durumdaki bir diğer takım Adana ASKİ de deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile mücadele etti.

Daha önce Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki tüm maçları TBF TV üzerinden yayınlayacağını açıklayan TBF'nin Mersin BŞB'nin Adana ASKİ maçını vermemesi üzerine Edirnespor harekete geçti.

TBF'YE YAZI GÖNDERİP SORDULAR

TBF'ye yönelik bir yazı yayımlanan Edirnespor, Mersin BŞB- ASKİ maçının yayınlanmaması hakkında federasyondan açıklama isterken yaşadıkları internet sıkıntısı nedeniyle kendi maçlarının da canlı olarak ekranlara gelemeyeceğini duyurdu.

Türk basketbolunda tarihi bir fark

ANGEL NEDEN OYNAMADI?

Bu olayların yanı sıra Adana ASKİ Mersin BŞB'yi deplasmanda mağlup ederken ev sahibinin yıldızı Angel McCoughtry'nin karşılaşmada forma giymemesi ortalığı karıştırdı. Söz konusu maçla ilgili şike yapıldığı iddialara gündeme gelirken Mersin BŞB, Angel McCoughtry'nin rahatsızlığı nedeniyle forma giymediğini sosyal medya üzerinden sağlık raporu ile paylaştı.

RAPORDAKİ TARİHE DİKKAT

Ancak raporda büyük bir skandala imza atıldığı ortaya çıktı. Sosyal medya paylaşılan raporda tarih olarak 30/12/1899 yazıldığı görülürken bu durumun konuşulması sonrası kısa süre içinde rapor kaldırıldı.
Edirnespor da “Mersin BŞB'nin resmi twitter hesabından Angel McCoughtry'nin sağlık raporu paylaşıldı. Ancak bilinmeyen bir nedenden dolayı acilen kaldırıldı… Rapor bitiş tarihine dikkat! 30/12/1899! ”açıklamasında bulunup sosyal medya üzerinden TBF'ye çağrıda bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER