ALANYASPOR

Başkan resmen açıkladı! Vagner Love Beşiktaş’ta…

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulübün resmi twitter hesabından Vagner Love'ın Beşiktaş'a transfer olduğunu resmen açıkladı. Vagner Love Beşiktaş formasıyla ilk pozunu verdi. Peki Vagner Love'un forma numara kaç?

Başkan resmen açıkladı! Vagner Love Beşiktaş’ta…

Beşiktaşlı taraftarların merakla beklediği Vagner Love transferi için ilk resmi açıklama Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan geldi…

Golcü oyuncunun Beşiktaş’a transfer olduğunu resmen açıklayan Çavuşoğlu, ‘Transferi hayırlı olsun’ dedi.

İŞTE ALANYASPOR BAŞKANI’NIN O AÇIKLAMASI: “Vagner Love Alanya’ya geldiğinde tatile geldi diyenler oldu ama şimdi Beşiktaş’a transfer oldu. Transferi hayırlı olsun. Alnımız açık. Vagner’in açıklamasının talihsiz olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzde bugüne kadar hiçbir oyuncunun alacağı kalmamıştır. Bizde 1 maaş alacağı vardı. Umarım o da hatasının farkına vararak talihsiz açıklamasını düzeltecektir.”

Hasan Çavuşoğlu

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’dan Vagner Love ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

KAP’a yapılan bildirimde, “Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza (Vagner Love) ‘nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

Vagner Love

Vagner Love Siyah Beyazlılar'da 30 numarayı giyecek.

2 sezon önce bonservissiz olarak Monaco'dan Alanyaspor'a transfer olan Vagner Love, geçen sezon 23 gol, 3 asistlik performansıyla gol kralı olmuş, 33 yaşındaki forvet iyi performansını bu sezon da devam ettirdi ve 14 maçta 10 gol 3 asistlik performans sergiledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER