BAŞAKŞEHİR

Başakşehirli futbolculardan askerlerimize destek

Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştıkları maçta gol sevinciyle dikkat çekti.

Başakşehirli futbolculardan askerlerimize destek

Emmanuel Adebayor 36.dakikada attığı golle takımını 1-0'lık üstünlüğe taşırken, gol sevincini Asker selamı yaparak kutladı.

ADEBAYOR'DAN ASKER SELAMI : Adebayor'un gol sevincini Asker selamıyla yaşaması tribünlerden de alkış aldı. Ayrıca Başakşehir forması giyen futbolcular da Adebayor'u alkışladı.

Hatırlanacağı gibi Adebayor, Karabükspor ile oynadıkları maçta da gol atmış ve yine Asker selamı vermişti.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN ÖZEL PAZU BANDI: Medipol Başakşehir'in tecrübeli yıldızı Emre Belözoğlu, deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynadıkları maç öncesi kaptanlık pazu bandına Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı ve şehitlerimizin anısına özel bir arma taktı.  

Emre Belözoğlu

ARDA TURAN: "DUALARIMIZ ONLARLA" : Öte yandan Arda Turan da, karşılaşma öncesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Afrin operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimizin mekanı cennettir. Allah geride kalan, mücadele eden kahraman askerlerimize de güç kuvvet versin. Dualarımız onlarla..." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER