BAŞAKŞEHİR

Başakşehir'de Emre Belözoğlu şoku!

Gelecek hafta Beşiktaş ile karşılaşacak Medipol Başakşehir, 25. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında 2 önemli yıldızını kaybetti. Epureanu gördüğü kırmızı kartla diskalifiye olurken, kaptan Emre Belözoğlu da 90+1. dakikada gördüğü sarı kartla Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu şoku!

Aytemiz Alanyaspor karşısında kırmızı kart gören Medipol Başakşehir'in defans oyuncusu Epureanu ile maçın 90+1. dakikasında hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gören Emre Belözoğlu Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü..

EPUREANU KIZARDI! : Moldovalı stoper karşılaşmada 7 dakika arayla gördüğü iki sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 64. dakikadan sarı kartı bulunan Epureanu, 71. dakikada Efecan'ı düşürünce hakem Cüneyt Çakır ikinci sarı kartını çıkardı.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN HAKEMİ ALDATMAYA YÖNELİK HAREKET : Başakşehir'de bu karşılaşma öncesi Clichy, Epureanu ve Emre Belözoğlu kart sınırındaydı. 90 dakika boyunca Emre ve Epureanu kart görerek Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Clichy ise maçı kart görmeden tamamladı.

Ceza sahasında hakemi aldatmaya yönelik hareket yapan Belözoğlu, sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Alanyaspor Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri

Yorumlar
TREND HABERLER