AKHİSAR

Başakşehir Akhisarspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında Medipol Başakşehir evinde ağırladığı Akhisarspor'u Visca, Bajic ve Da Costa'nın golleriyle 3-1 mağlup etti. Akhisar'ın Elvis Manu ile bulduğu tek gol puan için yetmedi.

Başakşehir Akhisarspor maçı sonucu ve özeti

Süper Lig’de 3.hafta heyecanında Medipol Başakşehir 3. Fatih Terim Stadı’nda Akhisarspor’u 3-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Abdullah Avcı’nın takımı henüz 9.dakikada Edin Visca’nın golüyle 1-0 öne geçti.

Maçtan kopmayan Akhisarspor 28’de Elvis Manu ile beraberliği yakaladı. Soyunma odasına 1-1 eşitlikle giden iki takımdan Başakşehir’de Emre Belözoğlu sakatlığı nedeniyle ikinci yarıya çıkamadı.

Yerine giren Riad Bajic 70’te çok şık bir gol atarak takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda 1 puan için yüklenen konuk ekibe geçit vermeyen Başakşehir 90’da Da Costa’nın kafa golüyle noktayı koydu ve 3 puanın sahibi oldu: 3-1.

Bu sonucun ardından puanını 6’ya çıkaran Başakşehir averajla ligde 3. sıraya yükseldi. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Akhisarspor ise 1 puanla 16. sırada kaldı.

Maçtan önemli dakikalar:

DAKİKA 9: Edin Visca ceza sahası içerisinde nefis bir plaseyle topu ağlara gönderdi.
DAKİKA 27: Akhisar'da Güray'ın içeriye çevirdiği pas savunmaya çarptı, topu önünde bulan Elvis Manu attığı golle skoru 1-1'e getirdi.
DAKİKA 46: Emre Belözoğlu, ilk yarının sonunda sol baldırında problem olduğunu teknik heyete iletti ve ikinci yarıya devam edemeyip yerini Riad Bajic'e bıraktı.
DAKİKA 62: Başakşehir öne geçmeye çok yaklaştı. Edin Visca'nın frikiği direkten döndü.
DAKİKA 70: Sol kanattan yapılan ortayı ceza sahasında göğsüyle kontrol eden Bajic, dönerek harika bir vuruşla ağlara gönderdi ve Başakşehir'i maçta yeniden öne geçirdi: 2-1.

Ünlü aktör Vinnie Jones’tan Mesut Özil’e tepki

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER